Hoi,

Ik ben Janet

Ik heb altijd al interesse gehad in mensen hen observeren en mij af te vragen waarom ze doen wat ze doen. Het positieve te zien. En er voor anderen te zijn met een luisterend oor.

Omdat ik steeds meer om mij heen zie dat mensen uitgeblust raken of verzand raken in een ongezonde levensstijl heb ik mij daarop gespecialiseerd. 


Ik gun het iedereen om zich blij gelukkig en vit te voelen zodat je met rust in je hoofd en energie in je lijf je leven kunt leven.


Iets meer over mij..

In 2018 kreeg ik of deed ik een burn out. Ik was heel goed in rennen, alle ballen hoog houden, dingen goed doen, aardig gevonden willen worden, alles zelf te doen zowel op mijn werk als moeder met een leuk gezin van 5, sporten en sociaal zijn met vrienden. Daarbij sliep ik al jaren 3 uur per nacht.

Toen ik na ruim een jaar weer beter was en ik dacht alles weer op de rit te hebben. Kwam er na een jaar een reorganisatie en mocht ik na 20 jaar mijn werkgever verlaten.

Voor mij een reset en de mogelijkheid stil te staan bij de vraag “wat wil ik nu echt”?   Ik vond het werk oké wat ik deed maar miste het menselijke contact, het begeleiden van mensen het ontwikkelen van mijzelf en anderen. Ik besloot te investeren in mijzelf om mijn gedrag en patronen goed te leren kennen en te kijken naar waar mijn passie écht ligt. Ik heb een opleiding tot NLP practitioner gevolgd. Heerlijk in Spanje om echt te kunnen genieten, focussen en uit mijn omgeving en comfort zone te zijn.

Hier heb ik genoten van de plek en het observeren van het gedrag, obstakels en hulpbronnen van mijzelf -en andere cursisten. Heb ik een goed beeld gekregen wie ik zelf ben, heb ik geleerd hoe ik denk en hoe ik de dingen doe die ik doe en welke overtuigingen mij belemmeren. Bovenal heb ik geleerd hoe ik dit op kan lossen hoe ik mijn gedachten kan sturen, om scherp en helder naar “zaken” te kijken zodat ik kan kiezen hoe ik op situaties reageer. Hoe ik met emoties om kan gaan van mijzelf en de emotie van een ander. Om voor mezelf te kiezen in plaats van dat ik mij altijd aanpas aan een ander. Zelf keuzes maak in plaats van dat ik mij laat leiden door een ander.

Met deze inzichten, in wat ik anders doe, voel ik mij energieker, vitaal geeft het mij meer keus en wil ik anderen ook begeleiden. Ik ben altijd al nieuwgierig geweest in waarom mensen doen wat ze doen en wat ze beweegt zich op een bepaalde manier te gedragen.

Intussen is mijn kennis uitgebreid en ben ik NLP Trainer en Master coach. Heb ik verdiepingstrainingen gevolgd in Hypnose en Time Line waarin ik nog meer methodieken heb geleerd om onbruikbare gedachten, gedrag en strategieën te doorbreken.

Omdat ik de wisselwerking in teams en de drijfveren van mensen en hun manier van handelen, communiceren en motiveren interessant vind, heb ik mij ook gespecialiseerd in de DISC en Drijfveren Analyse. 


>